Bilder fra Bringsvær leirskole 2010

 

Hellemyr skole uke 36

9.september 2010
 

HELLEMYR SKOLE PÅ BRINGSVÆR KLASSE 7A OG 7B

 

MANDAG:

Vi kom opp og pakket ut. Etterpå fikk vi info og omvisning :) Gøy :)

Det ble slik at vi padlet kano, kikket i lavvo og noen kysset en guttesau…

Middagen var fiskekaker og poteter, med krokanfromage til dessert. Nam nam

 

TIRSDAG:

Det ble deilig frokost på morran. Masse godt pålegg.

Vi gjorde masse gøy bla: kanobingo, skogbingo, rensing og trekking av garn, rensing av fisk og tur til lavvo der vi stekte fisken. Det ble 35 fisk til sammen. :)

Middagen var kylling og ris, med gele til dessert. Nam nam.

 

mer tekst under bilde

 

ONSDAG:

Dette var en slitsom dag.. Vi begynte med og gå til Robstadknuten. Der var vi i det nye tårnet, og vi kunne se langt ut i huttiheita…Vi kunne faktisk se til 20 forskjellige kommuner.

Så gikk vi til Kjerran som var en falleferdig gammel gård. Så gikk vi til en gård kalt Tjomsås gård. Der var det kuer, okser, kalver, kviger, høner, hane, katt, hund, hester og sauer. Wow, mange dyr og holde styr på.

Turen tok 5 timer og var 8 km lang.

Lapskaus til middag, og sjokoladefromage til dessert. Nam nam.

 

TORSDAG:

Vi  vasket, pakket og ryddet. Vi ble skikkelig lei av å rydde. Vi ble servert frokostlunsj før vi fikk valget mellom å padle i kano eller å gå ei skogsløype med spørsmål.

Bussen kom klokka ett for å hente oss.  Da var vi ferdige med leirskolen på dette deilige stedet. Det var trist å reise hjem. 

Vi håper og komme tilbake. Takk for at vi alle fikk være her :) :)

 

BRINGSVÆR:

Dette er bare et helt fantastisk sted. Det er så mye og gjøre og så mye og se. Dette er noe vi ikke vil glemme. Det er alltid noe å gjøre og liten tid til bare kjede seg. Alltid noe spennende på gang :)

 

Og så må vi jo bare skryte av personalet her. De er jo helt supre. Og så klart må vi skryte av kokkene. De lager de beste delikatessene i hele verden. De kunne ha vært kokker på palasser og hos konger. De laget mat som vi ikke ville likt noen annet sted, så det skal ingen klage på. Det er sikkert og visst.