Bilder fra Bringsvær leirskole 2010

 

Bringsværtur 7.trinn Wilds Minne skole uke 39

30. september 2010

 

 

Mandag:

 

Vi kom til Bringsvær i 11. tiden. Da møtte vi Leni og Thor som viste oss rommene våre. Så pakket vi ut og fikk en omvisning rundt på leirskolen. Etter det dro vi ut på en padletur og lærte litt padlegrep. Det var veldig gøy. Da vi var ferdig med og padle, var det noen som badet. Det var 12 grader i vannet. Noen badet i ett minutt, men noe mer kunne vi ikke.  Så var middagen servert. Vi hadde fiskekaker med potet og smeltet smør, og til dessert hadde vi krokanfromasj med vaniljesaus. Vi hadde også klassens time. Etter det var vi ute i kano og satte garn. Etter det kunne de som ville være med ut på en liten skumringstur. Så kom månen opp. Den var stor og knall oransje. Det var nydelig og veldig spesielt.

 

 

 

Tirsdag:

 

I dag hadde vi en deilig frokost, imens ”Snusen” sjekket rommene våre. Så var vi ute og dro opp garnet Vi fikk 47 ørret. Etterpå sløyet vi fisken og grillet den på bålet i lavuen. Etter det hadde vi kanobingo. Det var gøy.Til middag hadde vi kjøttkaker i brun saus og fruktcoctail og krem til dessert. Så hadde vi litt fritid. Mange gikk og fisket, men de fikk ingen fisk. På kvelden hadde vi godteri og quiz, og Maurtua vant quizen. Det var en veldig gøy dag!

 

 

 

 

Onsdag:

 

I dag spiste vi en god frokost og smørte niste. Så gjorde vi oss klare til og dra på tur til Robstadknuten. På vei opp lærte vi om vindretning, og litt om hvordan maurene forsvarer seg. På toppen var det flott utsikt. Så dro vi nedover mot Tjomsås gård. På vei ned så vi Kjerran. På gården så vi på dyrene, og stekte pinnebrød på bålet. På kvelden badet vi i stampen og nesten alle sov ute i lavo. Der prøvde vi å døgne, men ingen klarte det.

 

 

Torsdag:

 

Nesten alle var trøtte på morgensamlingen. Da fikk vi bare litt yogurt og frukt til frokost. Så ryddet vi og vasket på rommene. Etter det spiste vi lunsj og delte ut diplomer. Vi fikk også vite hvem som vant romkonkurransen. Førsteplass gikk til Tjomsås, andreplassen gikk til Einstabland, og tredjeplassen gikk til Robstad. Så skrev vi i gjesteboka, og så kom bussen. Takk for en fin tur til Bringsvær!