Bilder fra Bringsvær leirskole 2011

Foto: Bringsvær leirskole

 

Kringsjå skole 7 trinn

09. februar 2011

 

Oppholdet her på Bringsvær:

For ett flott sted! Vi har kost oss kjempe masse med både ski på bena og truger på beina. Maten er jo helt nydelig, den er proft laget, (smaker helt toppers) hehe. Rommene er innredet med bad og dusj dette er ett stort +… Det er også veldig bra at de legger vekt på at vi må klare oss litt selv med og holde orden på ting og tang! Dessuten kommer inspektør ”snusen” på sjekker rommene, på morgen samlinga får vi karakterer, og husk alle lærere det gjelder dere også! Folkene her oppe er blide og tar oss imot med ett smil på lur. Siste natta har vi mulighet (for de tøffeste) og sove i Lavvoen. Scary..  Vi har vært utrolig heldige som får lov til å komme hit..

 

 

 

 

Mandag:

Mandag morgen kom vi til Bringsvær kl 11. Vi hadde med oss en del bagasje som kanskje ikke trengs… Thor tok oss i mot og ga oss litt informasjon om ting og tang. Gruppene ble fordelt og rommene ble erobret, nok en gang. Vi tok på oss ski og gikk på tur til lavvoen, og til vannet hvor vi lekte ”hauk og due” Til middag fikk vi STORE fiske pinner m/ tilbehør. Fisk, tenkte vi men det var kjempe gooodt!! Til dessert fikk  vi krokanfromasj, nam nam. Leni arrangerer ”turgeløp” på svarte natta, løsningsordet ble ”natt løp” Senga venter og Børre holder vakt… farlig..

 

Tirsdag:

Børre våkner oss med ”God morgen” sang! Trøtte som fy, somlet vi hen til frokosten hvor Olene hadde stelt i stand med både rundstykker og egg. Vi smørte niste, og stilte humøret inn for ski m/ Leni. Vi gikk til Lavvoen og slengte sekkene fra oss og gikk til vannet, der hadde vi skibingo!! Det var hele fem par med bingo og ett par med dobbel bingo. I lavvoen hadde vi bål med våt ved (tipser ikke å ha våt ved, med på tur i så fall må du ha masse av tennveske…) og pinnebrød m/ ost, som aldri ble ferdig. Til middag fikk vi karbonader m/ poteter, grønnsaker og brunsaus. Til dessert fikk vi SJOKOLADE PUDDING!!!!! Ahhh! Så er det natta igjen og denne gangen var det Ellen sin tur til å hysje på oss.

 

Onsdag:

Opp og stå, aldri sur, neida! Nok til en deilig frokost med trøtte mennesker som sikkert ikke sovna før tolv, halv ett! Vi har innstilt oss på en lang lang skitur til Tjomsås gård. Der møtte gårdskona og lille Solveig, og selvfølgelig alle dyra. Kuene rauta og Tine bilen kom! Grillen var i fyr og flamme og oste brødene ble brente og spist opp av Vargi! Fyjh på deg!!! He he så må vi jo også si at noen falt i hunde og ku drit… Opp til topp er alltid flott! Kjempe fint der oppe så kunne vi se helt hjem til Randøya. Når vi kom hjem kjente vi bare lukten av ku shiiiiit! Æsj! Til middag fikk vi Kylling og ris m/ barnaise saus. Desserten i dag (den siste!!) ble frukt m/ krem. Stampen røyker med fullt av glade elver i. Lavvoen venter på de tøffeste, kanskje elgen også…