Bilder fra Bringsvær leirskole 2011

Foto: Bringsvær leirskole

 

Ve skole 7 trinn

25. februar 2011

 

Da vi kom frem på Bringsvær trodde vi at vi skulle slappe litt av å rydde i stand rommene, men det var ikke det som var planlangt, lederne satte oss  i gang med en gang i aktiviteter.

 

 

På mandag var vi ute for å bli kjent med området , på kvelden gikk vi på trugeorientering. Det blei ikke så sent før vi sovnet, men litt godteri og brus gjorde susen.

 

 

Morgen kom og vi fikk den deiligste frokosten i hele verden! Så var det tid for ski på beinene og det var bingo på gang. Hunden Vargi var også med. Etter en time eller to med skibingo koste vi oss i lavoen med hjemmelaget pinnebrød og bål. Olene og Anne Britt lagde karbonader med bearnesaus og annet til, vi fikk også dessert til..

 

 

På onsdagen var det nemlig langtur . Da skulle vi opp til en gård med over 150 dyr.. Vi fikk hilst på de fleste dyrene og utenfor låven ble det bål med ostesmørbrød. Vi kunne velge om vi ville opp til Robstaknuten på vei hjem… ! Da vi kom hjem ble vi delt inn i grupper for å bade i stampen, det var iskaldt å løpe til stampen i bare badetøy men når du hoppet oppi stampen ble du fort varm.

 

 

Jeg kan love deg at Bringsvær har den beste mate ..ever... !! Bringsvær har gitt oss alle en fantastisk opplevelse om både å spise opp maten du har tatt til deg og ikke gi opp og at man kan ha det greit selv om du er langt ute på lande i ingen steder :-D..

 

Tusen takk for oss J !