Bilder fra Bringsvær leirskole 2011

Foto: Bringsvær leirskole

 

Flekkerøy skole 6. trinn

10. mars 2011

 

Dag 1: Først fikk vi vite hvor vi skulle sove, og begynte å pakke ut. Vi gikk til kursrommet for å få vite hva vi skulle gjøre, og vi skulle på skitur. De delte opp guttene og jentene, jentene gikk med Thor og guttene gikk med Leni. Vi gikk til isen og lærte litt om den, før vi fikk prøve å ta hånden ned i vannet i 1 min. Det var kaldt. Da vi kom til leirskolen igjen, fikk vi fisk til middag. Den var veldig god!! Til dessert fikk vi sjokoladefromasj. Og vi satt og lo og pratet med bordet. Da vi la oss, var de fleste trøtte, men noen var helt lys våkne.

 

 

Dag 2: Høydepunktene denne dagen var: vi hadde skibingo på isen, spiste mat i lavvoen og vi slo rekorden på langrekke-forsøk. Til middag fikk vi karbonader og poteter som var veldig godt. Til dessert var det rød gelé. Etter dette var det underholdning og vi var ute og lekte.

 

 

Dag 3: I dag gikk vi på tur til en gård der de hadde dyr. Der spiste vi lunsj og fikk omvisning i fjøset. De hadde kuer, sauer, høner, hester og katter +en hund som de holdt inne i huset. De som ville kunne stikke hånda inn i munnen på kalvene. Mange syntes det var veldig behagelig, andre syntes det var ekkelt og luktet hornsalt. De som ville kunne gå til toppen av et høyt fjell som hette Ropstadknuten. De andre gikk tilbake til leirskolen. Vi hadde underholdning og stampbading. I underholdningen hadde Jørgen og Erik en lek som hette ”navneleken”, Simen buktalte, det var morsomt. Etterpå hadde vi disko med musikk. Noen sov i lavvo.

 

 

Dag 4: Vi ble vekket klokka kvart på åtte, og gikk inn i kursrommet halv 9. Der sa de hvordan vi skulle rydde og vaske rommene. Så ryddet og vasket vi rommene J vi satt bagasjen ut under halvtaket og gikk inn for spise brunch. Det var pytt i panna, kylling og ris. Til dessert var det alt mulig.

 

Ropstad vant ”rydde på rommet-konkuransen”.  Og de fikk en penn som det er bare 100 eksemplarer i verden av. Så gikk alle ut i ”ski-leiken”. Etterpå skal vi ta bussen hjem til øya

 

 

På onsdagen var det nemlig langtur . Da skulle vi opp til en gård med over 150 dyr.. Vi fikk hilst på de fleste dyrene og utenfor låven ble det bål med ostesmørbrød. Vi kunne velge om vi ville opp til Robstaknuten på vei hjem… ! Da vi kom hjem ble vi delt inn i grupper for å bade i stampen, det var iskaldt å løpe til stampen i bare badetøy men når du hoppet oppi stampen ble du fort varm.

 

 

Jeg kan love deg at Bringsvær har den beste mate ..ever... !! Bringsvær har gitt oss alle en fantastisk opplevelse om både å spise opp maten du har tatt til deg og ikke gi opp og at man kan ha det greit selv om du er langt ute på lande i ingen steder :-D..

 

Tusen takk for oss J !