Bilder fra Bringsvær leirskole 2011

Foto: Bringsvær leirskole

 

Dvergsnes skole uke 36

8. september 2011

 

Hei! 7.trinn fra Dvergsnes Skole kom opp til Bringsvær på mandag.

 

Vi ble kjent med rektoren Thor og læreren Leni på tirsdag. Vi ble kjent med kokkene Olene, Anne Britt og Magnhild. Og selvfølgelig Leif, Vargi og sauen Nils. Vi har hatt mange gode opplevelser og veldig god mat. Vi ble kjent med gården først og så padlet vi i kano. I fritiden badet veldig mange selv om vannet var kjempekaldt. Vi satt ut garn og la oss litt etter. Vi har hatt gøy underholdning.

 

 

På tirsdag morgen tok noen gutter opp garnet. Vi fikk 30 ørret. Vi sløyet og krydret de selv  og grillet det på bål i lavvuen. Det smakte kjempe godt! Vi har hatt mye regn men vi har hatt det koselig likevel.

 

På onsdag besøkte vi Tjomsås gård. Der lærte vi litt om dyrene og om gården. Vi fikk se oksene, kuene, sauene, hønene, kaninene og kattene, men ikke hestene. Vi grilte pinnebrød med ost inni på bålet. Etter vi hadde vært på gården valgte mesteparten å dra opp til Ropstad toppen. Vi kan se 20 kommuner derfra! Så tok vi turen hjem og koste oss godt inne i peise stua. Siste natta kunne vi velge om vi ville sove i lavvu. Det var ca. 20 som fikk plass så ikke alle kunne.

 

Så var det torsdagen! Mesteparten av dagen har vi bare vasket og pakket. Men så kåret vi også vinnerne av finest rom og beste score på quizen vi hadde på onsdag. Rommet Kråkereiret vant quizen og rommet Røyneland vant fineste rom. Siste ting som skjedde var nok at vi løp orientering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusen takk for at vi kunne komme og vi har hatt det supert.

Håper at vi sees igjen en gang!