Bilder fra Bringsvær leirskole 2011

Foto: Bringsvær leirskole

 

Strømme skole uke 39

29. september 2011

Oppholdet på Bringsvær

 

Vi kom med bussen mandag ca. klokken elleve. Elevene var på omvisning og hilste på dyrene på Bringvær. De synes det var veldig gøy å padle kano og fant seg godt til rette i rommene deres. Vi satte ut garn som vi håpet på å få noe fisk i. Det viste seg at det hadde kommet flere fisk enn forventet. Det var totalt 50 fisk totalt, og totalvekta var 8,8 kg! Vi sløyde fisken, grilte den i lavvoen og koste oss.

Vi hadde kanobingo med Leni. Vi fikk et bingoark som vi klippet i hver gang vi fikk et tall som sto på arket. Vi padlet rundt på de forskjellige holmene i Røynelandsvannet og leitet etter poster.

På onsdag var vi på gården Tjomsås og hilste blant annet på hester, sauer, kalver/kuer, kaniner og høner. Vi lærte om hvor vanskelig og slitsomt, men ikke minst gøy det er å drive en gård. Noen lot kalvene sutte på fingrene deres. Ingen hadde lyst til å dra fra gården og dyrene. Elevene og lærerne var ganske slitne da vi kom tilbake til Bringsvær etter å ha gått en ca 10 km lang tur. Så det tok ikke lang tid før alle sovnet den kvelden.

Vi har hatt det helt fantastisk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takk for oss på Strømme skole