Bilder fra Bringsvær leirskole 2011

Foto: Bringsvær leirskole

 

Fagerholt skole uke 41

13. oktober 2011

 

MANDAG:

Vi kom opp spente og  forventningsfulle. Vi ble tatt godt i mot av Leni, Thor og hunden Vargi. Vargi ble ALLE  sin favoritt. Det ble en litt annerledes ankomst enn det vi hadde forventet… Morten fikk nemlig en fiskekrok i leppen.. Auu ! Alle fant seg godt til rette på rommene sine, Jentene i nybygget og guttene i hovedbygget. Alle var med og satt garn i Røynelandsvannet etter omvisningen. Vi fikk nydelig frityrstekt sei til middag, og alle koste seg resten av kvelden med leker osv.

 

 

TIRSDAG:

Vi ble vekket klokken halv 8 om morgenen, stelte oss og spiste god frokost J Senere var vi i kursrommet og lærte om elg og jakt, før vi trakk opp garnene og sløyet fiskene. 63 FISK, SLÅ DEN! Vi lekte bringsværgjemsel og drakk nydelig solbærtoddy, og grillet fangsten. Vi hadde  jaktsti, den var super, og vi skøyt med gevær på elgplakat. Thor sa vi var en av de beste klassene til å skyte. Vi koste oss med DISCO, dansing og kortlek.

ONSDAG:

Vi pakket, stelte oss, fikk kakao i termosen og  gjorde oss klar til topptur. På veien stoppet vi på Tjomsås gård, der fikk vi omvisning og alle fikk ett nært forhold til dyrene, spesielt kalvene.. hihi J Da toppen var nådd gikk vi opp i utsiktstårnet på Ropstadknuten. Vi kunne se alle de 20 kommunene i nærheten. Etter en god middag og god dessert, badet de fleste i stampen.. Det var DIGG! Klokken 22.00 gikk 20 av 36 elever ned for å sove i lavvo, etter det vi har hørt fikk de nesten ingen søvn.

TORSDAG:

Vi vasket og pakket oss ut av rommene, vi fikk også vite hvem som var vinnerne av snusens konkurranse.. Vinnerne var  Vepsebolet ( overraskende var det gutter på 1. og 2. plass ) Klokken 13.00 kom bussen for å kjøre hjem den trøtte, men fornøyde gjengen fra 7. trinn på Fagerholt. TAKK FOR OSS BRINGSVÆR, OG HILS VARGI FRA OSS! J