Bilder fra Bringsvær leirskole 2012

Foto: Bringsvær leirskole

 

Hånes skole uke 6

8. februar 2012

 

Vi ankom Bringsvær på mandag, den 5. februar. Vi gjorde oss kjent med stedet, og begynte å ordne rommene våre. Vi spiste så middag og dessert.  Etter det gikk vi nattorientering med truger. Det var noe nytt for oss fleste, men i tillegg kjempe gøy! Alle kom i mål og fant løsningsordet.

 

 

 

 

Tirsdag var en dag full av spennende aktiviteter. Vi gikk på skibingo, og samlet oss i lavvoen hvor vi fikk pinnebrød av Thor. Så gikk vi opp til Røyneland, hvor vi skulle prøve å stå på ski, alle sammen i en lang rekke, og holde hverandre. Vi tok et par øvelsesrunder, før vi begynte med de tre ordentlige forsøkene. Vi klarte det, og slo rekorden. Alle som var der ble med, og vi fikk 100%. Det var flott!

 

 

 

Etter frokost på Onsdag tok vi turen på ski til Tjomsås gård. Der ble vi guidet av Gudbjørg, en bonde som eier gården. Vi fikk se mange flotte dyr, blant annet kyr, okser, sauer, geiter, kaniner og høner. Etter litt titting gikk vi ut, spiste og koste oss med kakaoen vi hadde fått tidligere på dagen. I tillegg fikk vi bingopremien vår som alle hadde fortjent.

Deretter gjorde vi oss klare til å gå opp til Ropstadknuten. Det var slitsomt, men så absolutt verdt det! Der var det en fantastisk flott utsikt, og alle sto lenge og så på den. Alle var enig i at det var verdt strevet! På vei nedover til Bringsvær igjen var det bare nedoverbakker, og alle suste ned. Vel fremme gikk alle opp på rommet sitt og hvilte etter en skitur på til sammen 9 km. Det var jo den siste kvelden her på Bringsvær, og det var jo litt trist. Vi ville kose oss mest mulig, så vi spilte kort, snakket og hadde underholdning i peisestua. Så var den den siste middagen her, og alle nøt både den og desserten. Våre flotte lærere hadde kjøpt inn frukt til oss, som var både kjempegodt og sunt på samme tid! Alle elevene var samlet i peisestua sammen, og det var en fin slutt på Bringsværsturen. Dette har vært en utrolig opplevelse, vi sent vil glemme…