Bilder fra Bringsvær leirskole 2012

Foto: Bringsvær leirskole

 

Ve skole uke 8

23. februar 2012

 

Mandag:

 

På mandag reiste 7. klasse på Ve skole til Bringsvær. Vi reiste klokka 10.00 og var framme ca klokka 11.00. Da vi kom fram ble vi møtt av hunden Vargi, og leirskole lærerne Thor og Leni. Da vi hadde fått litt informasjon om rommene og litt av hvert, gikk alle til rommene sine og pakket ut. Da vi hadde pakket ut og kledd oss, skulle vi gå på ski i området for og bli kjent.

 

Da vi kom hjem til Bringsvær etter skituren, skulle vi ha middag. Alle var spente på hva det var. Så fikk vi vite at det var panert fisk og poteter, nydelig! Etter middag hadde vi klassens time. Da fikk vi vite at vi skulle ha nattorientering. De som bodde på rommet ”Kjerran” kom på først. Etter det hadde vi fritid, og en time etter fritiden skulle vi legge oss.

 

 

Tirsdag:

 

Klokka 07.30 ble vi vekket av lærerne våre, og da alle hadde stått opp, kledd seg og stelt seg, hadde vi frokost. Etter frokost hadde vi morgensamling i kursrommet. Da fant vi ut at vi skulle på tur og ha skibingo. Etter at vi hadde hatt skibingo, gikk vi på tur til Røyneland. Der sto vi på en lang rekke, og rant ned. Senere på kvelden spiste vi middag, og da hadde vi kjøttkaker og poteter. Det var godt! Så hadde vi besøk av noen foreldre som hadde med noe godt, kaker! Nam, nam! Så ble det seint og foreldrene gikk, og vi la oss til å sove.

 

 

 

Onsdag:

 

På onsdag ble vi vekket av Hallgrim og Joakim som sang. Da var det bare å komme seg opp av sengen og stelle seg og kle seg. Så gikk vi for å spise frokost. Etter frokosten hadde vi morgensamling, og vi fikk vite at vi skulle på tur til Tjomsås gård på gårds besøk. Vi gikk langt på ski for å komme dit, og var også innom Robstadknuten. Vi var slitne, men glade. På gården så vi på dyrene som bodde der og spiste nista. Så begynte noen av elevene å gå tilbake til Bringsvær. Da vi kom tilbake hadde vi klassens time, midt under timen begynte brannalarmen å ringe. Vi gikk ut å stilte oss på rekke og fikk nærmere beskjed, heldigvis var det bare en øvelse. Etter det spiste vi middag, badet i stampen, og noen la seg i lavoen og andre på rommene sine.

 

 

 

Torsdag:

 

På torsdagen ble vi vekket en time senere en det vi skulle. Så spiste vi frokost og hadde klassens time. Etter det pakket vi bagasjen vår, og vaska rommene. Så hadde vi brunsj, og etter brunsjen hadde vi fritid og dro hjem.

 

TUSEN TAKK FOR TUREN, HILSEN 7. KLASSE PÅ VE SKOLE!