Bilder fra Bringsvær leirskole 2012

Foto: Bringsvær leirskole

 

Wilds Minne skole uke 35

 

Vi har hatt en kjempe fin uke og kost oss masse J

På mandag: så kom vi kl.11.00 og fant rommene våre!! Rommene var kjempe fine og veldig komfortable. Etter at alle hadde funnet rommene og lagt alt på plass i hyllene så padlet vi i kano og senere på kvelden kl.20.00 satte vi garn!

På tirsdag kl.7.00 så dro vi garnene og sløyet fisken, vi fikk 37 ørret. Den største ørreten veide 250 gram og var 30 cm lang! Så fylte vi flaskene våre med saft og gikk til lavvoen for å grille ørreten!! Ørreten smakte kjempe godt. Litt senere på tirsdag badet vi, det var mange som hoppet fra brygga og rodde i kano. Senere den kvelden ca. klokka 8, møttes hele trinet i peisestua og vi hadde quiz og pakke-leken, det var veldig gøy J lærene våre kom med masse frukt og saft kl.21.30 i mens vi hadde disco! Det er jo ikke lov til å ha med seg mobil eller noe sånt så våre lærere tok med en cd spiller!! Vi danset som gale og lo myeJ

På onsdag: etter frokost så delte trinnet seg og dro hver sin vei. B klassen dro opp til Tjomsås gård! Der var det kjempe mange dyr. Hun hadde mange kuer og okser, og mange sauer, 4 katter, 2 kaniner, 8 høner, 1 hane, 2 hester, 1 hund. Vi så alle dyrene og eieren av gården ga oss en rundtur og hun sa mye om alle dyrene.  Læren vår hadde med seg pinnebrød deig og vi hadde med niste som vi grillet.  Etter at vi hadde vært der i 2 timer så gikk vi en kjempe sølete vei helt opp til Ropstadknuten! Der var det ganske tåkete men vi kunne se litt langt fra tornet. Vi hadde gått i 5 timer og var utrolig sliten etter alt vi hadde opplevd. Det var ca. 10 stk som sov i lavvoen! Vi var 2 av dem og det var kaldt men kjempe gøy!

På torsdag: i dag så har vi vasket og ryddet rommene våre og vi skal til å reise! Tusen takk for den kjempe fine opplevelsen vi fikk her på bringsvær!! Hilsen Anna Grødem og Tuva Nodeland fra Wilds Minne skole!!