Bilder fra Bringsvær leirskole vinteren 2012

Foto: Bringsvær leirskole

 

Presteheia skole 7. trinn

uke 50 2012
 


Julestemning og god mat...

 

På mandag da vi kom pakka vi ut og etterpå ble vi mer kjent i området. Noen hogga juletre og noen var med lavvoen. Litt senere gikk vi til isen på vannet og så hvor lenge vi kunne holde hånden ned i vannet. Til middag hadde vi deilige fiskepinner med poteter og smør. Nam nam… Så hadde vi også klassens time og C hadde underholdning. Da hadde vi quiz og masse annet gøy. Alle gidde god natta klemmer og la seg til å sove.

 

 

 

På tirsdag våknet vi med at læren kom inn klokka halv åtte. Vi hadde deilig frokost og lagde nistepakke. Vi samlet oss i kursrommet og Leni fortalte en julefortelling. Etter det hadde vi 3-deling med skibingo, julebakst og juleverksted. På juleverkstedet lagde vi engletrapp og «Fang reven». På julebaksten lagde vi lefser, pepperkaker og masse annet godt. Så spiste vi risgrøt og hadde                    B underholdning .Etterpå fikk vi julekakene og lefsene fra julebaksten +saft. Senere på kvelden badet vi i stamp. Det var veldig kaldt, men gøy.

På onsdag var vi på Tjomsås gård. Noen gikk opp til Ropstadknuten mens de andre lagde bål og stekte pinnebrød. På ropstadknuten kunne vi se helt til Ikea skiltet. Når alle kom til gården fikk vi pepperkaker og gløgg. Etterpå gikk vi inn i fjøset og så på kuene og oksene. Der hadde det nettopp født en kalv som prøvde å reise seg for første gang. På vei tilbake hadde vi fakkeltog. Når vi kom tilbake til Bringsvær lagde Thor et stort bål ved stampen. Etterpå hadde vi julebord og spiste deilig ribbe. Til dessert fikk vi riskrem. Etterpå hadde A underholdning. Senere hadde vi kjempe gøy på DISCO!

 

 

På torsdag var det siste dagen her på Bringsvær. Vi ble vekket en halv time senere og vi møter i kursrommet for mer informasjon. Vi fikk også yoghurt med gryn og rosiner. Vi støv sugde og vasket ut av rommet etterpå. Etter alle rommene hadde blitt god kjent spiste vi pytt i panne og til dessert hadde vi gele og riskrem. Nå er alle sammen ute og venter på bussen.

 

 

Hilsen Presteheia skole som har hatt det veldig gøy!!