Bilder fra Bringsvær leirskole vinteren 2013

Foto: Bringsvær leirskole

 

Sjøstrand og Krossen skole

uke 6 2013


Vi var to heldige skoler som fikk være med på Bringsvær i uke 6. Vi var der i fire dager, og dette er hva vi gjorde:

Mandag:  Vi kom fram til Bringsvær i elleve-tiden. Da pakket vi ut og gjorde det koselig på rommene våre. Senere på dagen gikk vi på ski, akte og hadde det gøy. Til middag fikk vi servert sei og poteter, og til dessert fikk vi sjokoladefromasj med vaniljesaus. I syv-tiden hadde vi nattorientering, løsningsordet var NATTLØB.

 

Tirsdag: Vi ble vekket halv åtte. Vi ryddet og gjorde det klart på rommene våre til snusen kom. Da vi møttes i klasserommet etter frokost fortalte snusen oss hvilken karakter vi hadde fått. De fleste hadde vært flinke til å rydde, og fikk en god karakter. Da vi kom ut fikk vi varm saft og pinnebrød. Vi dro til en gård og sto på ski og hadde det gøy. Vi hadde også skibingo nede på isen. Til middag spiste vi karbonader, og til dessert fikk vi gele.

Onsdag:  På onsdag dro vi til Tjomsås gård. Vi fikk med oss varm kakao, og alle synes den var utrolig god. På gården hadde de kuer, hester, høner, katter, en hund, kaniner og sauer. Det var til sammen 150 kuer. Inne i fjøset luktet det ikke særlig godt, men det var gøy å se på kuene. Vi fikk også lov til kjøre med hest og slede. Det var kjempegøy. På  kvelden koste vi oss i stampen. De aller fleste rullet seg til og med i snøen. Det var iskaldt, men gøy! Til middag fikk vi servert kylling og ris, og til dessert fikk vi krokanfromasj.

 

Torsdag:  I dag måtte alle pakke, rydde og vaske rommene sine, for det var på tide å dra hjem. Da vi var ferdige med å pakke fikk vi lunsj. Vi spiste pytt i panne, og resten av kyllingen. Vi fikk også dessert. Det var gele og krokan og sjokolade fromasj.  Til slutt var det uteaktivitet i det fine vinterværet på Bringsvær.

Oppholdet på Bringsvær var supert, og kokkene og de andre som jobber her er supersnille!

Vi gir Bringsvær terningkast: 6!