Bilder fra Bringsvær leirskole høsten 2013

Foto: Bringsvær leirskole

 

Wilds Minne skole 7. trinn

uke 41 2013

 


På Bringsvær hadde vi det kjempe gøy, vi padlet i kano, sov i lavvo, badet i iskaldt vann og gikk en 9 km lang tur. Vi var der i fire dager og fikk gjort så mye gøy!
På mandag padlet vi i kano, badet vi. Så når klokka var rundt halv seks spiste vi middag, da spiste vi fiskepinner og fikk krokan fromasj til dessert. Vi hadde også mørke orientering.
På tirsdag badet vi enda mer og koste oss, vi fikk en nydelig middag da og, det var karbonader i brun saus og gele til dessert. (minner om at all maten hjemmelaget) Samme dagen hadde vi natursti og skøyt med salongrifle.
På onsdagen gikk vi opp til Tjomsås gård der de hadde kuer, sauer, hester, høner, okser, katter og hunder. Det var så utrolig gøy, vi fikk ri på en av de to hestene som het frøken Pippi, og vi koste med kattene og hundene. Det var til og med noen som koste med kalvene, spesielt en person som til og med kysset med kalven! Også gikk vi til Ropstadknuten og så 23 kommuner derfra.
Og så flere gårder som var veldig trivelig. Etterpå forsatte vi ned til et hus på Kjerran, der det var en grusom historie som holdt til. Så gikk vi da videre til Bringsvær og spiste middag, vi spiste kylling og ris med bernaissesaus også spiste vi fruktsalat med krem. Så etter det badet og padlet vi i mørket.
På torsdag våknet vi klokka åtte på morgen, for og rydde rommet og vasket det ettersom torsdagen var vår siste dag som var litt trist men også litt godt og komme hjem. Vi spiste noen rester til brunch. Så nå er det vel på tide å dra fra Bringsvær, kommer til å savne dette stede med alle opplevelsene og den super gode maten, så alle som skal til Bringsvær leirskole, gled dere masse! Det er en tur dere aldri vil glemme.


-Ida Lofstad og Leila Dridi.