Bilder fra Bringsvær leirskole vinteren 2014

Foto: Bringsvær leirskole

 

Hånes skole 7. trinn

uke 06 2014


Her er hva Karoline, Vilde, Vibeke og Emilie har skrevet om turen.

Mandag:

På mandag kom vi fram rundt tolv. Der fikk vi rommene også fikk vi litt tid til å pakke ut og sånt. Etter vi hadde spist, gikk vi ut på ski. Vi skulle ned til Røynelandsvannet. På vei ned gikk vi innom lavvoen. Da vi kom ned til vannet skulle vi se hvor tjukk isen var. Den var rundt 30 cm.
Da vi kom tilbake igjen, spiste vi fisk (torsk). Til dessert fikk vi krokanfromasj. Det var kjempegodt! Senere på kvelden hadde vi nattorientering. Løsningsordet var nattløp. Vi hadde også underholdning. Det var veldig gøy!!


Tirsdag:

Vi ble vekket klokka 07:30, og ryddet rommene. Vi spiste og pakket niste klokka 08:30. De som fikk karakter 6 den dagen var “Tjomsås” og Bjørnar.
Vi gikk ned til lavvoen og la i fra oss sekkene og gikk på ski bingo. Etter vi var ferdig med bingoen gikk vi til lavvoen og spiste nista og de som ville ha fikk pinnebrød. Vi gikk opp til bringsvær igjen og så var det til Røyneland. Vi rant i rekken og slo rekorden, 32 stk. Til middag hadde vi kjøttkaker med brun saus og poteter, til dessert fikk vi gele med vanilje- saus, namm<3. Vi hadde underholdning på kvelden og spiste godteri og chips. Vi la oss klokka 22:30.
 


Onsdag:

Vi ble vekket 07:30, så gikk vi for og spise frokost klokka og lagde niste 08.30. Så gikk vi på ski til Tjomsås gård som lå ca 2 km unna Bringsvær. Der var vi og så på mange forskjellige dyr foreksempel okser, kuer, kalver og høner. Etter det spiste vi ostesmørbrød og nista vår. Når vi var ferdige ogs spise nista vår satt vi i hest og kjerre rundt et jorde. Når vi var ferdige med det gikk vi på ski til Ropstadknuten. Da slo vi en rekord med at alle i klassen kom seg opp. Når vi kom ned til Bringsvær igjen spiste vi kylling og ris. Etter det gikk vi og badet i stampen der var det sånn ca 40 grader oppi i stampen. Når vi var ferdige fikk alle litt fritid frem til at noen stykker skulle sove i lavoen det var 12 stk som gjorde det og alle ble til dagen etter.


Torsdag:

Dag fire vasket og ryddet vi romme vårt. Og vi hadde yoghurt til frokost.Etter det gikk vi og akte og lekte og koste oss. Klokka 11 gikk vi inn og spiste lunsj og dessert.Når vi var ferdige med og spisse så kårte de beste rom og Ulvehiet vant.De vant en penn og en twist.
Alle fikk en diplom vær som det sto noe morsomt på. Så reiste vi hjem.

Vi hadde en kjempeflott tur på Bringsvær :-)