Bilder fra Bringsvær leirskole vinteren 2014

Foto: Bringsvær leirskole

 

Ve skole 7. trinn

uke 8 2014

Mandag
På mandag kom vi opp på Bringsvær klokka 11.00. Vi fikk møte Thor og Leni, og fikk tildelt rom. Det var veldig hyggelig. Vi pakket ut og møtte i kursrommet og fikk litt informasjon om hva vi skulle gjøre. Vi gikk på en ski tur og ble kjent med området. Det var veldig gøy og det var masse snø. Det var veldig fint vær med sol. Vi gikk ned på isen og lekte hauk og due. Når vi kom tilbake så fikk vi fisk og poteter til middag. Til dessert fikk vi krokan fromasj. Det var veldig godt. På kvelden hadde vi nattorientering på ski og truger. Så slappet vi av og var i skileiken resten av kvelden.Tirsdag
På tirsdag morgen ble vi vekket av Anne Kristine. Så spiste vi frokost og lagde niste, etter det gikk vi ned i kursrommet og fikk vite hva vi skulle gjøre den dagen og værtjeneste. Så gikk vi å hadde ski bingo. Etter det gikk vi i lavvoen og spiste pinnebrød og drakk varm saft. Så gikk vi å pakket til vi skulle på tur til Røyneland. Vi fikk varm saft av Olene og etter det dro vi til Røyneland på ski. Vi slo års rekord med 28 personer på en lang rekke ned en bakke uten ski staver. Vi kom hjem fra Røyneland og spiste veldig god middag. Til middag hadde vi karbonader og poteter og til dessert hadde vi rød gele med vanilje saus. På kvelden hadde vi underholdning og fikk kake av mødrene som kom.
 


Onsdag
På onsdag morgen ble vi våknet av Joakim som sang Ubarbert langt fra hjemme. Så gikk vi og spiste frokost og lagde niste. Så skulle vi på tur til Ropstad knuten. Så gikk vi videre til Tjomsås gård. Der fikk vi se en kalvefødsel. Vi fikk lov til å kalle kalven Vemod. Når vi hadde vært på gården en stund skulle vi gå tilbake. Når vi kom tilbake spiste vi middag. Til middag hadde vi kylling og ris med bearnaisesaus. Til dessert hadde vi is med sjokolade saus. Etter den gode maten gikk de fleste i stampen. Etter stampen spiste vi godteriet vi hadde med og hadde flere underholdninger.
 


Torsdag
På torsdag ryddet vi og vasket rommene. Vi møttes i kursrommet og spiste yoghurt. Så måtte alle rydde rommene sine. Til lunsj spiste vi rester og gele. Vi hadde også poteter og pudding. Etter lunsjen Sa de hvilket rom som vant. Det var Ropstad som vant denne gangen. Så var vi resten i skileiken. Vi hadde det kjempegøy på bringsvær.