Bilder fra Bringsvær leirskole vinteren 2014

Foto: Bringsvær leirskole

 

Sjøstrand skole 6. trinn

uke 11 2014

 


Da vi kom opp så gikk vi på en liten skitur. Vi gikk ut på Røynlansvannet og tok istesten. Det var bare 1-2 grader i vannet. Vi hadde fiskekaker til middag, vi spiste til sammen 180 fiskekaker. Det var ny rekord. Til dessert fikk vi krokanfrosaje. Etterpå gikk vi på nattorientering på truger og noen gikk på ski.

På tirsdag gikk vi på en skitur. Vi fikk varm saft av Anne Britt. Først gikk vi på ski bingo. Etter vi var ferdig med det så var vi på lavvoen og spiste niste og pinnebrød. På veien til en slette stoppet noen og drakk vann fra en bekk. Da vi var fremme på sletta holdt alle armene i en lenke og prøvde å ikke slippe taket. Vi øvde litt før vi gjorde forsøket, men vi klarte akkurat ikke å slå rekord. Denne dagen fikk vi karbonader til middag. Vi fikk gele til dessert.

På onsdag var vi på en lang skitur. Vi dro på Roppstadknuten med en nydelig utsikt. Etter det dro vi til Tjomsås gård. Vi så mange forskjellige dyr der. Det var katter, kuer, kaniner, kalver, sauer, hester og en hund. Vi gikk en mil denne dagen på ski. Til middag hadde vi kyllinglår med ris. Til dessert hadde vi vaniljeis med sjokoladesaus. Litt senere var vi i stampen. Det var veldig avslappende. Etter det hadde vi frukt og godtebord.

På torsdag hadde vi putt i panne og rester til dessert. Vi hadde frilek resten av dagen og dro hjem.
Tusen takk for kjempe fint vær og veldig bra opphold her! Hilsen alle på 6. trinn på sjøstrandskole