Bilder fra Bringsvær leirskole vinteren 2015

Foto: Bringsvær leirskole

 

Ve skole 7. trinn

uke 7 2015

 

Mandag: På mandag kom vi til Bringsvær. Vi ble vist rundt. Så gikk vi en kort skitur og lekte på isen. Vi borra hull i isen med både isborr og øks.Vi spiste sei og sjokoladefromasj. Vi akte i akebakken utenfor og satt i peisestua og spilte spill. På kvelden var vi ute på nattorgjentering.

Tirsdag: På tirsdag samlet vi oss i kursrommet etter vi hadde spist god frokost. Vi fikk vite litt om hva vi skulle gjøre resten av dagen. Litt senere hadde vi skibingo. Det var ikke alle som fikk bingo, men alle fikk premie for det. Etter det gikk vi opp i lavoen vi spiste niste og grilte pinnebrød. Litt senere gikk vi til Røynelandgård og hadde masse skileker. Det ble god middag og vi fikk god dessert.

Onsdag: På onsdag gikk vi fra Brinsvær og til Tjomsås gård. Litt senere gikk vi fra Tjomsås til Ropstadknuten. Til sammen gikk vi mer enn en mil. Når vi kom hjem hadde vi fritid og akte og gikk på ski. Så spiste vi kylling med ris og is til dessert. På kvelden badet vi i stampen og noen sov i lavo. Vi fikk også godteri og brus på kvelden. Vi lagde vår egen underholdning og hadde masse morsomme leker.

 

 

 

Torsdag: På torsdag var dagen vi skulle dra. Det ble masse vasking og rydding. Vi fikk ikke tid til å gå på ski, men vi fikk masse fritid. Bussen hjem kom klokka ett. Da måtte vi si hade til leirskolelederne.

Vi hadde det kjempe koselig på leir.