Bilder fra Bringsvær leirskole vinteren 2015

Foto: Bringsvær leirskole

 

Flekkerøy skole

uke 08 2015

På vegne av trinnet, laget av Amalie og Marte

MANDAG

På mandag morgen ble vi hentet klokka 10:00. Det tok en time å kjøre opp til Bringsvær fra Flekkerøya. Da vi kom fram fikk vi vite hvilket rom vi fikk, og begynte å pakke ut. Etter at vi hadde pakket ut gikk vi en tur på ski, for bli bedre kjent i området. Vi fikk kjempe god fisk, poteter og salat til middag, vi fikk til og med dessert. Når det ble mørkt tok vi på oss truger og gikk nattorientering.Det var spennende.

Alle skulle sove ute en natt i uteløa, og de som sov ute første natta var de aller første som prøvde den nye uteløa. Der spilte de mafia og hadde det kjempe gøy.

 

TIRSDAG

På tirsag ble vi vekket halv åtte, og spiste frokost halv ni.

Vi delte oss i to, og den ene gruppen gikk på ski til Tjomsås gård. De besøkte også Ropstadknuten, som ligger 485 meter over havet. På gården hadde de en hest vi kunne ri på, asse kuer, kalver, høner, kanin, hund og katter. Den andre gruppen hadde hatt skibingo på isen. De kunne også båre hull i isen for å drikke. De dro til en gård helt uten dyr, men med mange gøye bakker de kunne renne i.

Da vi kom hjem fikk vi deilig middag og dessert servert på boret. På kvelden koste vi oss med underholdning og godteri i peisestua. Denne natta sov gruppe nr. 2 ute i uteløa

 

ONSDAG

På onsdag våknet vi til samme  tid som på tirsdag. Vi spiste frokost, og smørte niste til lunsj. De som var på gården og ropstadknuten,skulle ha skibingo. De som hadde hatt skibingo gikk til gården. Vi som hadde skibingo gikk til samme plass som de andre hadde vært dagen før. Der satte vi ny rekord i rekkekjøring, da var vi 30 stk, og ny rekord i plogtog med 10 stk. Da vi kom hjem spiste vi middag og dessert, så delte lærerene oss i grupper på 7 stk som kunne bade 20 min hver i badestampen. Lærerene kom også ned med to skåler med godteri til jentene og til guttene, det var kjempe gøy!

 

 

TORSDAG

På torsdag fikk vi en lett frokost som var yoghurt. Så begynte alle å pakke og vaske ut av rommene. Så spiste vi lunsj, og hadde vinterlekstafett. Så ble vi hentet av bussen som kjørte oss hjem. Vi er trøtte og slitne, men det har vært en veldig fin opplevelse, med alle sammen.

 

 

 

 

På vegne av trinnet, laget av Amalie og Marte