Bilder fra Bringsvær leirskole høsten 2015

Foto: Bringsvær leirskole

 

Fagerholt skole

uke 39 2015

21-24 september

 


Mandag
Når vi kom opp med buss på mandag var det sol og fint vær. Vi delte oss i tre og padlet i kano. Etterpå skiftet vi og badet og kasseklatret. Når det ble mørkt spiste vi middag: panert fisk og salat. Etter middag spilte vi spill og kortspill. De som ville var med å legge ut garn.

Tirsdag
Neste dag ble de som ville vekket tidligere for å ta inn garn. Vi spiste frokost klokken halv ni. Etterpå gikk vi inn i kursrommet for å ha morgensamling. Etterpå rensket vi garn og sløyet fisk. Vi pakket fisken i folie og gikk til lavvoen og spiste niste og fisk. Så hadde vi kanobingo det var to grupper som fikk dobbelbingo. Etterpå var det fritid. Vi spiste middag og hadde underholdning.

Onsdag
Vi spiste frokost og hadde morgensamling. A-klassen gikk til Roppstadknuten mens B-klassen gikk til Tjomsås. På Tjomsås hadde de kuer, sauer (sauene var til klipping på nabogården denne dagen), høns, katter og bitte små søte kattunger. På Ropstadknuten kunne vi se helt ned til sjøen! Når vi kom ned til Bringsvær igjen var det frilek.vi spiste middag og dessert og hadde underholdning. Noen var også på beversafari, de så to bevere i Røynelandsvannet!

Torsdag
Vi gikk ned på kursrommet for å ha en liten frokost og vaskeveiledning. Etterpå Vasket vi ned rommene og gikk ut. Klokken 10:30 spiste vi lunsj . Etterpå var det kanopadling, fisking og kasseklatring før bussen gikk tilbake til skolen kl. 13.00