Bilder fra Bringsvær leirskole høsten 2015

Foto: Bringsvær leirskole

 

Strømme skole

uke 43 2015

 

Se skolens egen hjemmeside her..

 

 

 

Dag 1
Klokken 10 dro vi fra skolen med en buss full av spente elever. Første post på programmet var å komme seg på rommene, og så re opp sengene. Deretter har det gått slag i slag med leksjoner, informasjon, værtjeneste og kanopadling. Til middag fikk vi servert deilig fisk med krokanfromasj til dessert. Nå holder gruppe 1 på med kveldens underholdning, og stemningen står i taket.


 


Dag 2
Her går det slag i slag. Dagen startet med deilig fellesfrokost før vi startet med morgenleksjonen. Første post på programmet var garntrekking. Som vanlig ble det "rekord" med hele 93 ørret. Etterpå ble det rensing av garnene og sløying av fisk. Mange var skeptiske på forhånd, men dette gikk lekende lett. Selv om det var nytt og uvant, så fikk alle sløyet minst en fisk hver. Tilslutt grillet vi fiskene i lavvoen. Det smakte fortreffelig!


 


Dag 3
Etter frokost og morgenmøte skulle vi ut på tur. Det var litt ruskevær, men det la ingen demper på stemningen. Det hjalp selvfølgelig litt da vi fikk fylle termosene med deilig kakao. Dagens mål var Ropstadnuten og besøk på Tjomsås gård. Spennende med kuer, okser, kviger og kalver, høner, katter, sauer, kanin, hund og hest.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se skolens egen hjemmeside her..