Bilder fra Bringsvær leirskole våren 2016

Foto: Bringsvær leirskole

 

Sjøstrand skole 7A/B

uke 22 2016

 

 

MANDAG 30/05
I dag har vi kommet til Bringsvær. Vi kjørte buss i ca. en og en halv time. Det gikk veldig fint! Vi har padlet kano, bada, lekt, reid opp, pakket ut, utforsket og spist et herlig måltid! Til middag var det poteter, salat, raspet gulrot, fiskeboller, frityrstekt sei, dressing smør og urter. Det var veldig godt! Til dessert fikk vi servert sjokoladepudding med vaniljesaus til. – herlig! Tusen takk for en kjempefin dag –selv med litt dårlig vær.

TIRSDAG 31/05

I dag har vi hatt en kjempegod frokost med masse forskjellig pålegg. Det var kjempegodt! Vi lagde niste som vi spiste med ørret som var både selvfisket med garn, renset, sløyet og grillet på bålet. Etter litt leking hadde vi kanobingo, kanovelting, bading og bokseklatring. Det var veldig gøy, selv om vi ikke slo rekorden i hvor mange det er plass til i en kano utenat den velter som vi kaller kanovelting. Det var tre grupper som fikk kanobingo. Premien var tvist.
Til middag hadde vi kjøttkaker, poteter, brun saus, stekt løk og grønnsaker. Det var veldig godt! Til dessert hadde vi rød gele med vaniljesaus. Det smakte himmelskt.

ONSDAG 01/06

I dag har det vert en kjempefin dag! Kjempesol og blå himmel med nesten ingen skyer. Vi lagde niste til tur. Det var kjempe fint, men veldig varmt. Vi gikk til Kjomsås gård. De hadde kjempe mange høner med kyllinger, kuer med kalver, sauer med lam, katter med kattunger, en hund og en hest. Når vi kom tilbake badet vi, spilte fotball, padlet kano og masse annet gøy. Til middag var det kylling med ris, salat og bearnessaus. Nammmmm……….., og til dessert var det fruktsalat med krem. Det var veldig friskt og godt!