Bilder fra Bringsvær leirskole høsten 2016

Foto: Bringsvær leirskole

 

Voiebyen skole 7. trinn

uke 39 2016


Uka vår på leirskole

Mandag 26.september

På mandagen kom vi til Bringsvær med buss, og da vi var fremme fikk vi vite rommene våres. Etter hvert så fikk vi litt informasjon om hva vi skulle gjøre. Vi fikk vi veldig god mat med dessert og vi lekte mange leker, vi satte også garn når det begynte å bli mørkt. Siden det er helt mørkt på kvelden lekte vi «Capture the flag» på gårdsplassen.

 


 


Tirsdag 27. september

I dag kl.07 begynte vi med og ta opp garnet som vi satte i går, vi fikk 68 fisk med bare 28 masker. Etter det sløyde vi fisken og vi grillet og spiste den i lavvoen mens det regnet og blåste ute. Litt senere så hadde vi kanobingo. På kvelden hadde vi underholdningskveld med dans, leker, godteri og vår egen Bringsværsang.

 

Onsdag 28. September

I dag gikk vi på to-delt tur. Halvparten gikk til gården først og de andre gikk til fjellet. På vei opp til Ropstadknuten 485moh var det mye søle og gjørme. Flere tråkket i gjørma, noen mistet støvelen og en badet. Da vi kom tilbake til Bringsvær badet mange i Røynelandsvannet. Siste natta kunne vi sove i lavvo, 19 gikk ned og 11 ble hentet opp kl.00:30. Resten sov til torsdags morgen. Alle fornøyde, selv om noen måtte sove i seng i stedet for på liggeunderlag. Stemningen var høy, men god! 


Torsdag 29. september

I dag fikk vi sove lenge, helt til kl.8. Vi pakket og vasket rommene.
Hele uka har vi hatt romkonkurranse og ukesvinneren ble Tjomsås med 18 poeng. Etter en god lunsj kunne vi padle, leke, kose med sauene frem til bussen kommer.

Været
Vi har hatt stort sett fint vær, en del vind og noe regn. Mange har badet hver dag, vannet holdt 14-15 grader.

De Uheldige:
I løpet av uka har to stykker vært på legevakten med vonde knær, ei på krykker har blitt sendt hjem med overbelastning i beinet, en har blitt sendt hjem fordi han var syk. En ble hentet siste dag fordi han hadde vondt i hånda si etter et fall.


Eskil, Veronica og Linn Andrea

Tusen takk for oss!