Bilder fra Bringsvær leirskole høsten 2017

Foto: Bringsvær leirskole

 

Strømme skole

uke 39 2017

 

 

Strømme skole

Mandag:
I dag møtte vi opp på skolen kl. 09.30. Vi kjørte til Bringsvær i cirka en time. Da vi kom opp møtte vi Leni og Gudbjørg som tok oss imot. Vi fikk utdelt rommene og fikk en omvisning på Bringsvær. De som ville kunne padle i kano. Vi fikk frityrstekt sei og poteter til middag og en deilig dessert som var krokanfromasj med vaniljesaus. De som ville kunne legge ut garn den kvelden. Etterpå var det underholdning med mye hygge og kos.


Tirsdag:
I dag våknet de som skulle trekke garn kl.7.00. Resten fikk sove en halv time til. Vi fikk til sammen 43 ørret. Den største ørreten veide 292 gr og var 31cm lang. Den minste ørreten veide 80 gr og var 21cm lang. På kursrommet lærte Thor oss masse om elgjakt. Etter det lærte Leni oss hvordan vi sløyer en fisk. Nesten alle fikk prøvd. Vi krydret fisken med sitronpepper og pakket den inn i folie. Vi gikk til lavvoen med fisken. Der grillet vi den. Den var kjempe god. Så ble vi delt inn i seks. Tre av de gruppene fikk prøve å skyte med skiskyttergevær på elgblink. De andre tre gruppene gikk på en jaktsti. Det var veldig mye vær. Til middag fikk vi karbonader med brun saus. Desserten var gelé med vaniljesaus.


Onsdag:
I dag våknet vi opp til mye tåke. Vi ble delt inn i to grupper. Den ene gruppen skulle gå til Gudbjørg og hennes gård som heter Tjomsås. Den andre gruppen gikk inn i skogen med Leni for å lære å lage bål. Det var mye vær og en del tåke. Til middag fikk vi kylling og ris med bernesaus. Til dessert fikk vi sjokoladefromasj med vaniljesaus.


Torsdag:
I dag ble vi vekket kl. 08.00. Vi hadde møte på kursrommet der vi fikk servert jordbær yoghurt. Etterpå støvsugde, vasket, feiet og ryddet på rommene. Vi måtte få godkjent av Leif eller Anne Britt før vi kunne gå ut og ha frilek. Middagen var pytt i panne og desserten var is med sjokoladesaus. Kl. 13.00 ble vi hentet av bussen. Vi takker for en kjempefin tur her på Bringsvær.

 

 

 

 


Tusen takk for oss!