Bilder fra Bringsvær leirskole sommer 2018

Foto: Bringsvær leirskole

 

Lovisenlund skole

uke 27 2017

 


Mandag
Vi kom og fikk litt informasjon før vi fikk rommene våre. Noen av oss fikk muligheten til å samle sauer, det var gøy! Vi har også padlet i kano, bada og mye mer gøy. Maten var veldig god! Vi fikk noe som minte litt om fiskepinner, poteter og salat. Til dessert fikk vi en krokan fromasj. Det har vært en lang dag med mye gøy!


Tirsdag
Noen av oss ble vekket ekstra tidlig for og trekke garn. Vi fik 56 fisk så det var akkurat nokk til alle! Det var kjempegøy! Vi har også sløyet fisk.
Vi har også hatt kanobingo, og prøvd å slå en rekord med om å gjøre å få flest opp i en kano uten att den sank eller velta. Og vi fikk til 12 når rekorden var 12!

Onsdag
Vi pakket sekken og dro på tur. Den ene halvdelen av klassen begynte turen på Ropstadknuten mens den andre begynte og gå til Tjomsås gård. Det var ganske tåkete den dagen så det var ikke alltid like lett og se utsikten fra tårnet på Ropstadknuten, men det var gøy å se. Og på gården hadde de mange fine dyr det var gøy å være med. Til middag hadde vi kylling og ris med bernesaus og sjokoladepudding til dessert!
De som ville kunne sove i lavvo.

Torsdag
I dag har vi for det meste pakket og lekt ute. Til frokost fikk vi yoghurt og til lunsj har vi hatt pytt i panne og forskjellige gode ting til dessert. Jeg kunne ønske vi kunne blittlitt lengre, for det har vært kjempegøy her!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tusen takk for oss!