Bringsvær  Leirskole
 Alle Årstider - Masse spenning - Mye lærdom - Mange muligheter

Hovedside

Leirskolen

Aktiviteter

Utleie

LEIRSKOLEBilder

Kontakt

 

Velkommen til leirskole på Bringsvær.

På Bringsvær skal det være godt å være og  mye å lære. Ute har vi gode gjennomprøvde undervisningsopplegg og inne er det en god og lun atmosfære.

Olene og Anne Brit på kjøkkenet, lager god hjemmelaget og sunn mat til både elever og lærere. På personalrommet står alltid kaffe klar og kanskje også noe å bite i.  På leirskolen har vi faste opplegg etter årstidene, men vi tar gjerne opp emner etter elever og klasselæreres ønsker. Opphold på barmark foregår i mai-juni og august-november, mens sesongen på hvit mark strekker seg fra desember til ca. midten av april. Bestilling av uker skjer fortløpende og det er mulighet for å bestille 5 år frem i tid. Normalt kommer elevene mandag formiddag (bussen drar 10.00 fra skoler i Kristiansand), med avreise på torsdag (13.00 for skoler i Kristiansand). Medfølgende lærere bor gratis hele oppholdet hos oss og det beregnes ingen tillegg i prisen for noen av de aktiviteter som gjennomføres. På Bringsvær er vi  to fast ansatte lærere, 1 kontoransatt, 3 kjøkkenansatte/renholdere og 1 vaktmester.

Målsetting for leirskolen:

"Målet med undervisningen på Bringsvær leirskole, er å bidra til å utvikle elevenes forståelse av samspillet i naturen og hvordan vi mennesker må oppføre oss i den. Vi ønsker å utvikle elevenes holdninger  til naturmiljøet og legge vekt på ulike samarbeidsferdigheter  knyttet til et "enkelt friluftsliv". Ved å oppleve og mestre naturen og klimaet under ulike årstider, er det et overordnet mål at elevene blir glad i den naturen vi mennesker forvalter"

 

 

 

 

Bringsvær leirskole

Telefon:

38153425

E-mail: post@bringsvaer.no

Røyneland Mobil: 97164398  
4720 Hægeland      
Informasjon:
Leirskolehefte.pdf
Romoversikt
Årstidene på leirskolen