Bringsvær  Leirskole
 Alle Årstider - Masse spenning - Mye lærdom - Mange muligheter

Hovedside

Leirskolen

Aktiviteter

Utleie

LEIRSKOLEBilder

Kontakt

Utleie/Kurs/Seminar.

Privatpersoner, bedrifter, foreninger og lag kan leie stedet.
Korps og kor tur – Seminar - Treningsleir - Julebord - Hyggetur med venner – familie tur

Vi synes flere enn de mange elevene som hvert år stortrives på leirskole hos oss, skal få muligheten til å oppleve denne perlen i Vennesla, midtveis mellom Kristiansand og Evje. Derfor legger vi gjerne til rette for et hyggelig opphold for dere.

På tunet på den 1700 mål store tomta til Bringsvær, står de rødmalte husene klare til å ta imot dere. Innenfor veggene finnes både konferanselokale og peisestue. 55 senger fordelt på 13 rom.
Alle rommene har dusj og toalett. Spisesalen og storkjøkkenet kan traktere inntil 60 mennesker.
Vi har treningsrom og badstue som kan benyttes etter avtale.
Med andre ord: På Bringsvær er det mye gammel historie, en hyggelig atmosfære, praktisk og romslig.

Romslig er det i sannhet utenfor husveggene også. Her er det bare å forsyne seg av innbydende natur. Noen er kanskje interessert i å prøve fiskelykken i vannet rett nedenfor tunet. Kanskje du blir den neste som vinner kampen mot en 2,5 kilos ørret. Fisken lurer du med stang, oter eller garn.

Andre vil kanskje padle eller ro en tur, eller slappe av med en svømmetur. Eller foretrekker du å teste volleyballbanen, klatreveggen eller orienteringsløpa. Da kan du forresten velge om du vil finne poster i skogen eller på vannet!

Bringsvær ligger også midt i smørøyet for de som ønsker å gå turer. Nyt den praktfulle utsikten fra Ropstadknuten, 485 meter over havet. Tro det eller ei: På godværsdager kan du se helt fra Byfjorden i Kristiansand i sør til Setesdalsheiene i nord. Sveip 360 grader, og du har fanget inn 16 kommuner! Etter den fangsten frister det kanskje med avkobling i badestampen.

Også når bakken er hvit er det plenty å gjøre. Det er oppkjørte skiløyper i området. Rett utenfor stuedøra er skileikeplassen klar til å ta imot både våghalser og hobbyskiere.

Velkommen til Bringsvær leirskole

 

 

 

 

 

Bringsvær leirskole

Telefon:

38153425

E-mail: post@bringsvaer.no

Røyneland Mobil: 97164398  
4720 Hægeland      
Informasjon:
Bilder/rom/fellesareal
Prisliste